Zaterdag 30 december herdenkingsbijeenkomst in het Uitvaartcentrum

Datum: 05-12-2017

16.39 uur - Uitvaartverzorging Nijverdal e.o. organiseert op zaterdag 30 december 2017 om 19.00 uur een herdenkingsbijeenkomst in het Uitvaartcentrum, Duivecatelaan 1 in Nijverdal. Deuren geopend vanaf 18.30 uur.

De naam van uw dierbare die na 15 december 2016 is overleden kan worden uitgesproken. Opgave is mogelijk tot 20 december via mail: trudy@uitvaartnijverdal.nl u krijgt een bevestigingsmail. Of bel 0548-616631 (geen voicemail inspreken).

Na de bijeenkomst gaan we gezamenlijk lopend naar de begraafplaats aan de Meester Ponsteenlaan, u kunt op eigen gelegenheid naar de begraafplaats aan de Ninaberlaan in Hellendoorn. De lichtjes kunt u plaatsen op het graf, bij de urn of op het strooiveld.

Medewerking wordt verleend door uitvaartspreekster Mineke Broekmate, zanger Erwin Nyhoff en Midwinterhoornblazers.

Er is bij de uitgang van het Uitvaartcentrum gelegenheid een vrijwillige bijdrage te geven voor de gemaakte kosten. Het is handig om een zaklamp mee te nemen naar de Begraafplaats in Hellendoorn.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: