Hulzense Boys schenkt 2000 euro aan KiKa

Datum: 05-12-2017

16.13 uur - Voetbalvereniging Hulzense Boys toont opnieuw haar maatschappelijke betrokkenheid. Sinds dit seizoen spelen alle teams al met het logo van KiKa op het shirt, maar de vereniging gaat nu een stap verder. Het heeft maar liefst € 2000,- aan KiKa geschonken.

 
Voorzitter Erik Bergboer overhandigde de cheque aan twee medewerkers van KiKa. De schenking is een voortvloeisel uit de samenwerking tussen het goede doel en de voetbalvereniging. “We vinden het heel belangrijk om als Hulzense Boys onze maatschappelijke betrokkenheid te tonen. Daarom maken wij een deel van onze sponsorinkomsten over naar KiKa.
 
Daarnaast heeft ook onze supportersvereniging een bijdrage geleverd”, aldus voorzitter Bergboer. Ook in de toekomst kan de stichting dus rekenen op de steun van Hulzense Boys in de strijd tegen kinderkanker. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: