Gratis kerstinstuif alleenstaande 55-plussers

Datum: 05-12-2017

11.51 uur - Op zondag 10 december 2017 organiseert Samen Wille van 15.30 tot 17.00 uur een kerstinstuif bij Twents Ribhouse & Partycentrum Noabers in  Hellendoorn (Dorpsstraat 26). Alleenstaande mannen en vrouwen van 55 jaar en ouder krijgen dan de  gelegenheid elkaar daar vrijblijvend te ontmoeten.

 
 
Ook in 2018 zullen er weer speeddates op het programma staan. Tijdens de kerstinstuif kunt u daar al uw vragen over stellen. Anders dan bij een speeddate weet de organisatie bij deze kerstinstuif niet hoe de balans tussen mannen en vrouwen zal uitvallen, aangezien opgave hierbij niet vereist is. De kerstinstuif is echter wel een hele laagdrempelige manier om contacten op te doen. De toegang is gratis, maar genuttigde drankjes zijn voor eigen rekening. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: