Teleurstellende nederlaag NKC'51 in Hoevelaken

Datum: 03-12-2017

23.13 uur - NKC’51 is er in de uitwedstrijd tegen Telstar helaas niet in geslaagd de punten uit Hoevelaken mee te nemen. Telstar had vorige week de eerste punten gepakt tegen TOP, na in de eerste twee wedstrijden te hebben verloren van twee titelkandidaten. Voor NKC’51 was na het eerdere verlies tegen Rigtersbleek winst noodzakelijk om bovenin mee te blijven draaien en niet af te haken voor de strijd om de kopposities. 

 
 
Telstar had vanaf het begin het initiatief en de Nijverdalse ploeg had veel moeite om onder de verdedigende druk uit van Telstar uit te komen. Het ene vak had de hele wedstrijd moeite om de juiste kansen te creëren en de afronding was ook onder de maat. Het andere vak scoorde makkelijker en de ploeg bleef de hele wedstrijd wel strijdbaar, waardoor het toch lang spannend bleef.
 
Na 17-13 kwam de ploeg van Harm Jan Smit terug tot 18-17 en hing de gelijkmaker in de lucht. Helaas viel op dat moment het doelpunt aan de andere kant en toen daar meteen nog een schijnbaar onmogelijke goal achteraan kwam, was de wedstrijd beslist en speelde de thuisploeg de wedstrijd goed uit tot een 22-18 einduitslag.
 
Een teleurstellende nederlaag dus voor NKC’51, in een wedstrijd waar het aanvallend te weinig een vuist kon maken. Volgende week wacht opnieuw een zware uitwedstrijd tegen de nummer twee MIA uit Amersfoort. Hopelijk is NKC’51 dan aanvallend weer op niveau zodat het kan strijden om de punten mee te nemen. 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: