SVVN ontvangt RKSV

Datum: 30-11-2017

8.05 uur - Op zaterdag 2 december komt RKSV uit Rijssen op bezoek bij SVVN. Na opnieuw een enerverende wedstrijd afgelopen zaterdag tegen DES en met de verrassende en verdiende zege van 2-1 die werd bereikt met veel inzet en een sterk collectief, is het voor SVVN vandaag opnieuw een middag om het spel met inzet en strijd van de afgelopen weken vast te houden. 

 
Onze gasten uit Rijssen met als trainer Henk Mennegat, kenden een niet al te beste start met twee overwinningen, één gelijkspel en vijf verloren duels, dus hebben ze de punten hard nodig om aansluiting met de middenmoot te bewerkstelligen.
 
Vorig seizoen bleken SVVN en RKSV aardig aan elkaar gewaagd. In Nijverdal won SVVN nipt, terwijl het in Rijssen uiteindelijk, op basis van de tweede helft, zich gelukkig mocht prijzen met een gelijkspel. Dat is allemaal historie.
Voor SVVN is het vandaag zaak om deze wedstrijd niet te onderschatten en de “schoenen” aan te houden, na de euforie van de afgelopen weken en hopen we weer op een mooie voetbalmiddag.
 
Pupil van de week is Milan Broekmate. Milan is zeven jaar oud en voetbalt in SVVN JO9-3.
 
De wedstrijd op sportpark Groot Lochter begint om 14.30 uur en de scheidsrechter deze middag is de heer G. Marschalk uit Enschede
Wij wensen in ieder geval de bezoekers deze middag een plezierige en bovenal sportieve wedstrijd toe.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: