Nické Miskotte naar finale

Datum: 27-11-2017

08:32 uur - Afgelopen zaterdag werd de tweede selectiewedstrijd gehouden voor de Felix Accountants Dressuur Cup in Nunspeet. Nické Miskotte van PSV Hertruiters had de eerste selectiewedstrijd al goed gepresteerd en ook tijdens deze wedstrijd liet zij met haar pony Brouwershaven’s Diva een mooie proef zien in de klasse M2 categorie D/E.

 In een sterk deelnemersveld wist zij de derde prijs te behalen met 199 punten. Beide prestaties waren goed om als eerst geplaatste door te mogen naar de finale waar alle klassen het tegen elkaar opnemen. Deze finale wordt gereden op 16 december in Genemuiden.

Isolde Asbroek kwam met haar paard Dalentine aan de start in Bathmen. Zij reed twee hele nette proeven in de klasse L1 dressuur. Ze werd twee keer eerste met maar liefst 202 en 207,5 punten.

Noortje ten Cate ging met haar pony Macho naar Hoogenweg. Ze behaalde daar twee keer de tweede prijs in de dressuur klasse M1/M2 categorie C/D/E met 189,5 en 197,5 punten.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: