Actie voor een belevenistafel voor dementerende ouderen

Datum: 14-11-2017

9.26 uur - Henriette en Carla zijn een actie begonnen voor Kronnenzommer en wel voor de afdelingen psychogeriatrie (PG), dementerende ouderen. Deze dames willen voor deze ouderen graag een belevenistafel aanschaffen.

 
Een belevenistafel is een interactieve, verplaatsbare tafel die op de verschillende afdelingen inzetbaar is. Mensen kunnen samen aan de tafel zitten en gezamenlijk activiteiten ondernemen.
 
Voor deze actie hebben Henriette en Carla al alle medewerking van Kronnenzommer zelf, maar ze zoeken nog ambassadeurs, mensen die iets leuks kunnen bedenken om in te zamelen of een donatie willen doen.
 
Voor deze actie is een Facebookpagina geopend waarop alle informatie te vinden is. Een donatie kunt u storten op NL14 RABO 0102101809 t.a.v Zorgaccent o.v.v de belevenistafel
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: