'Oude' klasgenoten houden reünie bij 'nog oudere' meester in de kroeg

Datum: 13-11-2017

14:43 uur - Oud- leerlingen die in de 70-er jaren bij elkaar in de klas zaten in Rozenburg ( bij Rotterdam), hebben elkaar  na 10 weken speuren weer teruggevonden. Ze wonen natuurlijk nu door het hele land heen, zijn allemaal dit jaar 50 jaar geworden  en hebben ook de meest verschillende banen. De meester ,Gert de Jong ,  waarbij ze in 1979 in de klas zaten, heeft het onderwijs  enkele jaren geleden vaarwel gezegd en is in Nijverdal  uitbater van het  café:  In de Gauwe Geit geworden.

Hier wordt dan ook op zaterdag 18 november een reünie gehouden. Van de 27 leerlingen , komen er 22 en ook andere leerkrachten uit hun tijd zullen daar ook aanwezig zijn. ’s Avonds wordt er natuurlijk feest gevierd en de band Sideroad zorgt er mede voor dat het een grandioze avond zal worden. En natuurlijk is iedereen op 18 november welkom om naar de band Sideroad te komen kijken en luisteren, want ze spelen voor eerste keer in de Gauwe Geit. Aanvang 22.00 uur!

 

 

 

 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: