Meet & Greet met Sinterklaas en zijn pieten

Datum: 13-11-2017

11.43 uur - Wie heeft een leuke vraag voor Sinterklaas en durft die ook aan hem te stellen? Of wil je gewoon een handje geven, je mooiste tekening overhandigen of op de foto met Sinterklaas? Kom gezellig langs in het Huis van Sint en ontmoet de goedheiligman en zijn pieten. 

 
 
Sinterklaas heeft namelijk ook dit jaar weer een eigen huis in Nijverdal, Het Huis van Sint.  Dit huis is te vinden in het voormalige C&A-pand op het Henri Dunantplein. Hier eet, slaapt en werkt Sinterklaas als hij in Nijverdal is. En weet je wat nog veel leuker is? Sinterklaas nodigt alle kinderen uit om een kijkje in zijn huis te komen nemen. Je mag dus bij hem op bezoek!
 
Op de woensdag- en zaterdagmiddagen vanaf 22 november t/m 29 november is het Huis van Sint tussen 14.00 en 16.00 uur geopend en kan iedereen binnen een kijkje nemen. De pieten zorgen voor gezelligheid en plezier met hun gekke fratsen. Bovendien zal het treintje dan weer korte rondritjes door het centrum maken; iedereen mag mee en het kost helemaal niets.
 
Kleurplaatactie en letterspeurtocht
Hebben jouw kinderen al een kleurplaat opgehaald? Deze liggen inmiddels klaar bij de lokale winkeliers. Op deze kleurplaat staan lege vakjes die horen bij een speurtocht. De verschillende letters voor deze speurtocht zijn in de sinterklaasperiode (18 november tot 2 december) te vinden in de etalages van de winkels. Diegenen, die de speurtocht goed hebben opgelost en de kleurplaat hebben ingekleurd, maken kans op mooie prijzen! Sinterklaas heeft de lokale Rabobank bereid gevonden om drie mooie prijzen beschikbaar te stellen. Doen dus…
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Geronimo schreef op 13-11-2017

Beste Sint, iedereen rolt maar over elkaar, maar aan u is er nog nooit over gevraagt. Wat vind u van de Zwarte Piet discussie? Ps met ingang van wanneer kan de schoen weer gezet worden?

Han schreef op 13-11-2017

Vanaf zaterdag Geronimo. Aanstaande zaterdag komt Hij aan met zijn boot. Wel lief zijn, anders gaat Hij uw huisje voorbij. Nu even serieus, het is toch misselijk makend die discussie. Natuurlijk kijken de kinderen hier anders tegenaan. Het maakt ze niet uit of het nu zwarte of witte Pieten zijn. Het is een kinderfeest die aardig verziekt begint te raken door een paar personen. Hoeveel jaar bestaat dit feest nog. De aandacht en uitstalling in de winkels wordt steeds minder.

Mitis schreef op 13-11-2017

De Piet discussie gaat niet over Zwarte Piet, het doel is de Nederlandse cultuur te ondergraven, helaas heeft 3/4 van de bevolking dit niet door...

Gait schreef op 14-11-2017

Aan Mitis, 3/4 scheit in de broek voor minderheden die hier de dienst uit maken.

Uw reactie

Naam:
Bericht: