Sinterklaasintocht in Hellendoorn op 25 november 2017

Datum: 10-11-2017

10.54 uur - Ook dit jaar brengt Sinterklaas een bezoek aan ons mooie dorp Hellendoorn. Samen met zijn Pieten komt hij op weer een unieke manier naar de molen 'De Hoop'. Dit zal omstreeks 14:30 uur plaatsvinden. Vanaf hier zal Sinterklaas te voet de Dorpsstraat doortrekken en eindigen bij de Schapenmarkt.

Waar het echte feest beginnen gaat met alle dans en DJ Pieten. Sinterklaas heeft op de Schapenmarkt alle tijd voor de kinderen en hier worden de prijswinnaars van de kleurplatenwedstrijd bekend gemaakt. Kom je ook? 
 
Onee, Zielepietje heeft opeens zo'n zere buik, ze heeft vast iets verkeerds gegeten. Hoe kan ze nu het dak op om kadootjes rond te brengen? Moeten we een ambulance bellen? Zou Zielepietje wel op tijd beter zijn om alle pakjes rond te brengen? Wat moeten we nou toch doen? 
Gelukkig is oma Piet mee gekomen dit jaar vanuit Spanje. Oma piet heeft altijd de beste ideeën, maar wie heeft haar nou eigenlijk zo ziek gemaakt? Is er dan weer een boef in Hellendoorn bezig geweest of heeft ze gewoon te veel pepernoten gegeten? 
We hebben alle kinderen uit het dorp nodig om de mysterie op te lossen. Hopelijk kom jij helpen!
 
NIEUW DIT JAAR

Voor alle kinderen die er niet bij kunnen zijn om welke reden dan ook, volg de avonturen van vlog Piet JET, Sinterklaas en zijn Pieten via onze Facebookpagina. https://www.facebook.com/sinterklaashellendoorn/
Sinterklaas en zijn Pieten spelen dit jaar Bingo met de bewoners van de Blenke, wie gaat dit winnen denk je? Zoek mee naar de boef! Spot jij de boef ergens in het dorp? Zet hem op de foto deel dit via Facebook en gebruik de hashtag #boefgespotSinterklaasHellendoorn
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: