Zondag 19 november Koffieconcert KSW met het Nijverdalse trio Dustlands

Datum: 08-11-2017

11:01 uur - Dustlands zijn in 2012 bij elkaar gekomen als een akoestisch trio met Fred Musters, Jan Niewold en Bert Kroese. Dat ze alle drie houden van meerstemmige ballads gaf de doorslag om samen eens alle nummers naast elkaar te leggen, te zingen en af te stoffen.

Er ontstond een mooie setlist waarbij iedereen solo tot z’n recht komt en er veelal meerstemmig wordt gezongen. Ook instrumentaal zijn ze op elkaar ingespeeld met akoestische versies van bijvoorbeeld Albatros – Fleetwood Mac en Jessica – The Allman Brothers. Nummers van Toto krijgen in hun eigen arrangement ook veel bijval. Hun helden blijven: Eagles, John Mayer, CCR, John Mayer, Queen, Santana, JJ Cale, The Beatles, Eric Clapton etc… Kortom, ieder optreden van Dustlands belooft altijd een sessie met sfeer van herkenning.

 

Dustlands zijn:

Fred Musters: Akoestische gitaren & Vocals

Jan Niewold: Akoestische gitaren & Vocals

Bert Kroese: Akoestische gitaren, Mondharmonica, Mandoline & Vocals

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: