Erelinten Hertruiters

Datum: 07-11-2017

13.06 uur - Er was voor de Hertruiters zowel succes in het springen als in de dressuur de afgelopen dagen. In de spannende proef teamspringen tijdens Indoor Wierden heeft team Pal Projectbegeleiding & Advies Ligtenberg de overwinning gepakt.

 
 
 
Wendy Ligtenberg en Judith Vetker bleven foutloos tijdens de twee fases en de barrage en zetten een tijd neer van 36,18 seconden. Wendy deed ook mee aan het springen klasse Z in Wierden. En hier was zij wederom zeer succesvol. Ze wist de Finale Klasse Z te winnen. Na een geweldige barrage met tien Z-finalisten kwam ze als winnares naar boven. Ze won met Radorette VVD (v. Corland) de Twente Personeelsdiensten - Gemeente Wierden Prijs in een tijd van 29.30 seconden.
 
 
Er was ook succes in de dressuur. Hier deed Nova Kieft goede zaken in de M1 dressuur categorie D/E met haar pony Tamara Zamira . In Den Ham won ze twee keer de eerste prijs met 199 en 201 punten en in Almelo werd ze tweede met 188,5 punten.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: