Nieuwe films bij ZINema

Datum: 07-11-2017

12.53 uur - Het wordt in de komende weken weer genieten bij ZINema, er staat weer een aantal heerlijke titels op het programma. Met films als  ‘Jackie’, ‘Kapitein Onderbroek’, ‘Home Again’ en ‘Sinterklaas & en het Gouden Ei’ laat ZINema u de kou en het sombere weer buiten vergeten.

 
Een spraakmakende film over het leven van Jackie Kennedy en in de romcom ‘Home Again’ spat de romantiek van het scherm. Krijgen de kids vast de slappe lach bij ‘Kapitein Onderbroek’,  in ‘Sinterklaas & het Gouden Ei’ loopt de spanning hoog op. Zullen we wel cadeaus krijgen van Sinterklaas, of gaat het dit keer echt mis?  


 
 
Home Again

Vanaf zondag 12 november gaat bij ZINema de romcom ‘Home Again’ van start. Als Alice  net gescheiden is, keert ze terug naar haar geboorteplaats Los Angeles. Daar ontmoet ze Harry en zijn twee vrienden, die het als jonge filmmakers in LA willen gaan maken. Alice nodigt het drietal uit om bij haar te komen wonen en ze bloeit weer helemaal op door hun aanwezigheid. Maar dan staat plots haar ex voor de deur. 

 
 
Sinterklaas & het Gouden Hoefijzer: krijgen we dit jaar pakjesavond

Nog maar een paar dagen, dan komt Sinterklaas weer naar Nederland met zijn vertrouwde pakjesboot en zijn paard Amerigo. En de tienjarige Bloem is helemaal verzot op Amerigo. Als ze Sinterklaas zover krijgt dat ze even op het paard mag rijden gebeurt er een ramp: Amerigo raakt zijn gouden hoefijzer kwijt en kan daardoor niet meer de daken op. Zonder de pieten te informeren, gaat Bloem samen met Sinterklaas op onderzoek uit. Of er dit jaar pakjes door de schoorsteen vallen is dus maar de vraag. Deze film is te zien vanaf 12 november. 


 
 
Kapitein Onderbroek: een rebelse komedie

Dit geweldige avontuur over Kapitein Onderbroek, dat gebaseerd is op de succesvolle boekenserie, is deze film inmiddels een wereldwijde sensatie aan het worden. Een rebelse komedie voor het hele gezin, die het verhaal vertelt over de twee fantasierijke lolbroeken Sjors en Harold. 
Het loopt al snel uit de hand als de twee grappenmakers hun schoolhoofd hypnotiseren. Onder hypnose denkt hij dat hij de niet al te snuggere Kapitein Onderbroek is. Uiteraard loopt het gierend uit de klauwen. Vanaf 12 november te zien bij ZINema. 


 
 
Jackie bij ZINema Filmhuis

Op 22 november 1963 stond de wereld op zijn kop, toen de Amerikaanse president John F. Kennedy op brute wijze werd vermoord tijdens zijn bezoek aan de stad Dallas. Oscarwinnares Natalie Portman kruipt in de huid van First Ladie Jackie Kennedy, die zich uiterlijk sterk moest houden om een geschokt Amerika gerust te stellen en het beeld van haar echtgenoot voor de eeuwigheid historisch te bepalen. Op dinsdag 14 november neemt ZINema u met deze Filmhuisfilm eenmalig mee terug naar deze schokkende gebeurtenis. De film start om 20.00 uur. 
Kaarten reserveren
Kaarten voor deze films zijn af te bestellen via www.zinin.com of af te halen bij de VVV / Tourist Info in Nijverdal. Telefonisch bestellen kan ook via  0548-624489. Op www.zinin.com kunt u terecht voor de speeldata. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: