Afscheid Rutger ter Haar en Thomas Claasen bij v.v. Hellendoorn

Datum: 07-11-2017

07:56 uur - Afgelopen zaterdag voorafgaand aan de wedstrijd tegen Marienberg, nam v.v.Hellendoorn afscheid van Rutger ter Haar en Thomas Claassen. 

Na jaren in het eerste te hebben gevoetbald , hebben Rutger ter Haar en Thomas Claassen aan het eind van vorig seizoen besloten om te stoppen als eerste elftal speler. Jarenlang hebben ze zich ingezet voor het eerste elftal en veel voor het elftal en v.v. Hellendoorn betekend.
De spelers werden in bijzijn van de familie in het zonnetje gezet.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Jos schreef op 07-11-2017

komt er ook nog een wedstrijdverslag van het verlies van zaterdag en het gelijke spel tegen ASV'57? Is doorspelen bij een blessure van de tegenstander sportief? Had de keeper rood moeten hebben? was dit veruit de slechtste wedstrijd van het seizoen of was dat tegen ASV?

K-e schreef op 07-11-2017

Ik zou zeggen; JOS meld je daarvoor zelf aan. Dit gaat volgens mij over 2 jubilarissen.

Jos schreef op 07-11-2017

Als ik de twee wedstrijden had gezien was een verslag niet nodig. respect voor svvn en hulsen welke bij winst of verlies gewoon een verslag plaatsen.

Hendrik schreef op 10-11-2017

@Jos, wat wil je met je opmerkingen nu helemaal zeggen? Wil je een verslag of ben je een beetje gepikeerd dat De Zweef alleen bij winst een verslag instuurt? Daarnaast vermeld je wel details in je eerste bericht, dus ergens ben je wel op de hoogte en weet je de antwoorden blijkbaar al wel. Ga dan alsjeblieft ergens anders mensen lastig vallen.

Uw reactie

Naam:
Bericht: