Cliƫntondersteuning is er voor iedereen in Hellendoorn

Datum: 06-11-2017

15:12 uur - Soms is het fijn als er iemand is die u op weg kan helpen met informatie of advies. Of die samen met u kijkt wat er nodig is om verder te komen. Iemand die de weg kent. Of met u meegaat naar een gesprek. En die altijd vanuit uw belang meekijkt. Dit heet onafhankelijke cliëntondersteuning  Iedereen heeft hier recht op. Gratis en zonder doorverwijzing.

 

 

In Hellendoorn biedt MEE IJsseloevers deze onafhankelijke cliëntondersteuning. De cliëntondersteuner van MEE staat ‘naast’ u en kan een belangrijke bijdrage leveren aan uw zelfredzaamheid. Door u te helpen met het formuleren van uw hulpvraag, het maken van keuzes en het oplossen van problemen. U staat er dus niet alleen voor. Een cliëntondersteuner kan u ook bijstaan in een gesprek met de gemeente, bij een onderzoek of een aanvraag voor een voorziening of zorg.

 

Vraag ondersteuning aan

Als inwoner van de gemeente Hellendoorn kunt u voor gratis, onafhankelijke cliëntondersteuning direct contact opnemen met MEE IJsseloevers via telefoonnummer 

088 – 633 0 633. Een e-mail sturen kan ook: info@mee-ijsseloevers.nl. U hoeft zich niet eerst te melden bij de gemeente of bijvoorbeeld het Wmo-loket. 

 

Kijk voor meer informatie op www.mee-ijsseloevers.nl.

 

MEE ondersteunt alle mensen met een kwetsbaarheid of beperking. Bijvoorbeeld als gevolg van een verstandelijke, zintuigelijke of lichamelijke beperking, chronische ziekte, niet aangeboren hersenletsel of autisme. Daarnaast ondersteunt MEE ouderen en cliënten uit de geestelijke gezondheidszorg. Ook partners, kinderen of gezinsleden kunnen bij MEE terecht. Cliëntondersteuning van MEE is gratis en onafhankelijk.

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: