Orgelconcert Mark Brandwijk vrijdag 10 november Regenboogkerk Nijverdal

Datum: 06-11-2017

10.03 uur - In het najaarsconcert is de talentvolle  Mark Brandwijk (1994)  te beluisteren op het  "Mense Ruiter orgel". Mark is vaste begeleider bij de volgende koren: Young Ladies Choir "Hadassah", jongerenkoor "Speranza", "Het Hollands Jongerenkoor" en "Het Groot Nederlands Jongerenkoor".

 
 
Vanaf juni 2010 volgt Mark ook pianoles bij Mirjam IJsseldijk in Krimpen aan de Lek. Vanaf medio 2011 maakt hij deel uit van "The Martin Mans Band". Mark werkte reeds mee aan tientallen cd-opnames en heeft inmiddels al twee solo-cd's uitgebracht genaamd "Markant" en "Remarkable". 
 
Samen met Reinier Korver vormt hij het "Duo Virtuoso". De laatste jaren heeft Mark zich steeds meer toegelegd en bekwaamd in het componeren en arrangeren van muziek.
Mark heeft ook vorig jaar zijn orgelspel al laten horen op het orgel en de reacties van het publiek waren enthousiast. Ook het concert van 2017 wordt gevarieerd en hij weet het publiek zeker te boeien met zijn improvisaties.
 
Plaats: Nijverdal
Waar: Regenboogkerk
Adres: Grotestraat 127
Aanvangstijd  concert 20:00 uur
 
Programma aanwezig
Toegang is gratis, vrije gift bij de uitgang 
 
Volg ons ook op Facebook
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: