Openingswedstrijden Manege ’t Oale Spoor groot succes

Datum: 30-10-2017

08:38 uur - Nadat het nieuwe Hippisch Centrum ’t Oale Spoor officieel geopend was, werden er de hele week verschillende openings wedstrijden georganiseerd door PSV Hertruiters. De animo om mee te doen door ruiters uit de hele regio was zo groot dat er al snel wachtlijsten ontstonden. In totaal kwamen zo’n 700 ruiters en amazones aan de start in de spiksplinternieuwe manege.

 Er waren drie shows van paradressuurruiter Frank Hosmar, dressuuramazone Adelinde Cornelissen en springruiter Willem Greve. Ook hiervoor was de belangstelling groot. Het publiek stond rijen dik langs de kant van de toch 100 meter lange manege. Al met al een succes waar deelnemers alle lof hadden voor de fijne bodem, de goede organisatie en de prettige sfeer.

 

Ook de eigen leden presteerden weer goed tijdens deze week. Bij de dressuur pony’s behaalde Luc Eshuis met zijn pony Forest Fire een tweede prijs met 205,5 punten. In de klasse L1 categorie D/E reed Dylian Roelofs haar pony Poppings Soraya naar een tweede en derde prijs met 204,5 en 189,5 punten en met haar pony Edal’s King W.A. behaalde ze in deze klasse een tweede prijs met 192 punten. In de klasse M1 categorie C/D/E wist Marilyn Roelofs maar liefst drie prijzen in de wacht te slepen. Met haar pony Hoppenhof’s Yentle werd ze eerste en tweede met 213 en 198,5 punten en met Jacodie’s Bo’s Blaze werd ze tweede met 197 punten. Noortje ten Cate behaalde in deze klasse de derde prijs met haar pony Macho met 193,5 punten. Ook Marit Berkhof wist zich in deze klasse in de prijzen te rijden. Ze behaalde de derde prijs met haar pony Young Winsome’s Finlay met 195,5 punten. In de klasse M2 categorie D/E was Nické Miskotte in de beide proeven de winnares met haar pony Brouwershaven’s Diva met 200 en 204 punten.

Bij de paarden dressuur behaalde Isolde Asbroek een vierde en een eerste prijs in de klasse L1 met haar paard Dalentine met 190,5 en 226 punten. Frank Hosmar wist in de klasse L2 beslag te leggen op de eerste prijs met zijn paard Hernandez de Baian met 218,5 punten. In de klasse Z was er een vierde prijs voor Lieke Schutten met haar paard Enjoy met 211 punten.

Bij het springen voor paarden in de klasse M behaalde Nathalie Klaas met haar paard Lacia Stare een eerste prijs. Bij het springen voor pony’s wist Melissa Eshuis de tweede prijs te behalen met haar pony Edwina in de klasse BB categorie ABC. Bij de bixie waren alle 70 deelnemers winnaars. Voor hen was er naast de dressuurproef en het springen een speurtocht met opdrachten rondom de manege uitgezet. Ook konden zij zich laten schminken.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: