Van wie is deze helm?

Datum: 28-10-2017

17:44 uur - Vanmiddań£ werd deze integraalhelm aangetroffen achter de Hema in Nijverdal, zonder eigenaar (dat moge duidelijk zijn). Politie Hellendoorn is nieuwsgierig: wie laat zomaar zijn helm achter en waarom??

 

Ben jij of ken jij de eigenaar van deze helm? Neem dan contact met ons op met de politie . Bel 0900-8844.Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 29-10-2017

De eigenaar is waarschijnlijk van de helm gerukt of uit zijn of haar helm gerukt. Dat komt voor en is weer eens wat anders dan die eeuwige pot. Hoewel er natuurlijk ook pothelmen bestaan. Maar nu even alle gekke helmen op een zijspan. De helm is volgens mij gewoon van Meneer of Mevrouw van de Helm. Hij of zij moet hem inmiddels al dagen kwijt zijn. Dat is treurig, fris en kan bovendien erg gevaarlijk zijn. Prettige dag.

Marce schreef op 29-10-2017

William S. Burroughs dank je wel voor deze heldere en nuttige toevoeging aan dit verhaal.

Karel swiet schreef op 29-10-2017

Reacties van wiet snoevers

Han schreef op 29-10-2017

Nu de donkere dagen echt zijn begonnen en Sinterklaas en kerst weer voor de deur staan, krijg ik het idee dat de kerstkribbe van kroamschudd'n in Mariaparochie dit jaar achter de Hema komt te staan. Kiek is Marie. Hej is met'n helm op geboor'n. Alleen de Helm is dit jaar wel heel erg vroeg gekomen. Sorry mensen, ik liet mijn fantasie even gaan.

k.e schreef op 29-10-2017

er komen hier steeds meer en meer vreemde "namen"voor, wiet?????

William S. Burroughs schreef op 30-10-2017

Ik ken alleen helmgras en dat is volgens mij niet om te snuiven. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: