Woninginbraken

Datum: 28-10-2017

12:51 uur - Gisteren aan het einde van de avond kwamen er bij de politie Hellendoorn twee meldingen binnen van woninginbraken in de gemeente Hellendoorn, en wel aan de Jacques Perkstraat in Nijverdal en de Pastoor Rientjesstraat in Hellendoorn. In beide gevallen zijn de inbraken in de avonduren gepleegd. Deze vorm van criminaliteit heeft grote impact op je veiligheidsgevoel! 

 

In deze twee gevallen hebben de bewoners aangifte gedaan en wij hebben de zaken in onderzoek. 
Heeft u iets verdachts gezien, of heeft u informatie die met deze inbraken te maken kan hebben, neemt u dan contact met ons op. Dat kan middels een pb op Facebook, maar u kunt ook bellen met 0900 - 8844. 

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Han schreef op 28-10-2017

Het schijnt moeilijk te zijn voor deze trieste figuren om van andermans spullen af te blijven. Soms ben je geneigd om voor eigen rechter te spelen, mocht je zo'n figuur in de handen krijgen. Kan nog wel eens meer effect hebben als de straf wat ze nu krijgen.

Jos schreef op 28-10-2017

Han zijn ze gepakt dan? Jij geeft aan dat ze nu straf krijgen. :)

Han schreef op 28-10-2017

Richard-Jos of hoe je ook mag heten. Ik zeg niet dat ze gepakt zijn. Als dit tuig gepakt wordt dan stelt hun straf niks voor in Nederland. Ze lachen er om en gaan zo weer op dieven pad.

Jos schreef op 28-10-2017

jij schreef:de straf wat ze nu krijgen

k.e schreef op 28-10-2017

JOS-of????? lezen.

Han schreef op 29-10-2017

Jos of Richard. Je hebt al moeite met je eigen naam. Dus dat je niet begrijpend kan lezen is je vergeven.

William S. Burroughs schreef op 29-10-2017

Aan Han. Daar heeft u een punt. Het maakt nogal een verschil of je bijv de bijbel letterlijk of begrijpend leest. En wanneer je hem dan vervolgens ook nog zo neemt zijn de welbekende rapen vaak gaar. Wat tot slot de woninginbraken betreft. Ik heb het niet gedaan en ik heb ook geen idee wie wel? Prettige dag.

Pff schreef op 30-10-2017

Ik voel mij in ieder geval een stuk veiliger met al die Whatsapp groepen. :)

Uw reactie

Naam:
Bericht: