v.v. Hellendoorn wint tweede thuiswedstrijd op rij

Datum: 22-10-2017

14.43 uur - v.v. Hellendoorn heeft afgelopen zaterdag 21 oktober een 3-1 overwinning geboekt op Wilhelminaschool uit Hengelo. De gasten uit Hengelo begonnen de wedstrijd fel en lieten v.v. Hellendoorn niet in het spel komen. Het begin van het duel ging dan ook gelijkwaardig op.

Er ontstonden voor beide doelen een aantal gevaarlijke situaties, maar  tot grote kansen leidde dit niet alhoewel Wilhelminaschool uit een scrimmage voor de goal nog wel de lat raakte. Na 15 minuten begon v.v. Hellendoorn beter in het spel te komen en kreeg het de overhand. In de 30e minuut won Richard Bouwhuis een duel in het 16-metergebied en trok de bal terug op Jesse van de Berg die met een schitterende knal in de kruising het net liet bollen. Voor rust kreeg Hellendoorn nog de mogelijkheid om de score te verdubbelen, maar was het niet scherp genoeg voor de goal.

Na rust was het duel binnen een kwartier beslist. Een goedkoop gekregen strafschop werd door Stephan Lamers benut. Even later stuurde Stephan Lamers Jasper Smeitink weg met een diepe bal, waarna Smeitink de bal breed legde op Roy Dommerholt die de 3-0 binnen tikte. Wilhelminaschool leek na die treffers de kluts kwijt en er waren genoeg mogelijkheden om de score verder op te voeren, echter werden deze niet benut. De laatste 10 minuten kwam Wilhelminaschool weer wat beter in het spel en maakte nog de 3-1. Een mooie steekpass verraste de verdediging van Hellendoorn en werd koel afgemaakt door de spits.

Door deze overwinning staat v.v. Hellendoorn nu op de 4e plaats met 9 punten uit 4 wedstrijden. De volgende wedstrijd speelt v.v. Hellendoorn uit tegen ASV'57. De wedstrijd wordt 28 oktober om 14.30 uur gespeeld in Aadorp.