Gratis ijs voor leerlingen van de Prinses Beatrixschool

Datum: 20-10-2017

11.08 uur - Sport staat hoog in het vaandel bij de Prinses Beatrixschool in Nijverdal. Dat bleek ook nog eens tijdens de Auto Aaltink CityRun Nijverdal op zondag 24 september. Deze mooie zondag in ons dorp liepen vele leerlingen van deze basisschool mee met de Heutink – 1 km KidsRun.

 
Reden voor de organisatie om de gehele school te trakteren op een lekker ijsje van Brood- en Banketbakkerij Lorkeers.
 
De Auto Aaltink CityRun Nijverdal was een fantastisch hardloopfeest in alle opzichten. Een onvergetelijke dag voor de 1143 hardlopers, maar ook voor het publiek. De Nijverdalse straten waren bomvol, het was prachtig weer en overal vrolijke gezichten.
 
Enkele honderden kinderen liepen ’s middags mee met de Kidsrun. Bij de inschrijving konden de kinderen aangeven op welke school ze zitten. Van de Prinses Beatrixschool liepen uiteindelijk gemiddeld 1 op de 5 kinderen mee, zij werden dus de school met relatief het hoogst aantal deelnemers.
 
Daarom kreeg de gehele school afgelopen donderdag een ijsje aangeboden. Iedereen genoot natuurlijk van het heerlijke verse schepijs, ambachtelijk bereid door Brood- en Banketbakkerij Lorkeers.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: