Verdubbeling aantal treinverbindingen naar Zwolle en Enschede

Datum: 17-10-2017

09:07 uur - Vanaf 10 december 2017 rijdt er ieder uur een sneltrein op het traject Zwolle-Enschede en vice versa. Die sneltrein stopt ook in Nijverdal. Ook de stoptrein blijft gehandhaafd. Een verdubbeling dus van het aantal verbindingen naar Enschede en Zwolle. Het nieuwe materieel van Syntus op dit traject is de elektrische Flirt. Omdat er in Zwolle voor de elektrische trein nog geen nieuw perron aanwezig is, rijdt de trein voorlopig alleen tussen Raalte en Enschede, maar al wel met stops in Nijverdal.

 

De nieuwe trein is van alle moderne gemakken voorzien, zoals: wifi, stopcontacten en usb-aansluitingen, zonneschermen, informatieschermen en een rolstoeltoegankelijk toilet.

Klik op de afbeelding om een kijkje te nemen in de nieuwe FLIRT-3 die Stadler gaat leveren aan Syntus voor de concessie Zwolle - Kampen en Zwolle - Enschede.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: