Concert New Valley Singers; Make a Change!

Datum: 16-10-2017

22.58 uur - 10 en 11 november geven de New Valley Singers weer een spetterend concert in het ZINiN theater in Nijverdal. Ook dit jaar hebben zij weer een prachtig programma samengesteld. Met het thema ‘Make a Change’ willen zij een positieve boodschap van liefde, vriendschap en vrolijkheid overbrengen.

 
 
Nummers van artiesten die de wereld een beetje beter maakten en ons een goed gevoel gaven. Prachtige songs van o.a. Michael Jackson, Crosby, Stills & Nash en Klein Orkest zullen de revue passeren. Met dit concert willen de New Valley Singers hun publiek meegeven dat ook zij het kunnen; ‘Make a Change’! 
 
Aanvangstijd van beide concerten is 20.15 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de kassa van het ZINiN theater, via www.zinin.com of telefonisch via de reserveerlijn van ZINiN telefoonnummer 0548-624489.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: