G.V. Fysion – Nijverdal Genomineerd

Datum: 16-10-2017

19:14 uur - Voor de zomervakantie heeft G.V. Fysion een sponsor verzoek ingediend bij stichting voor elkaar, onderdeel van Univé Verzekeringen. Uit alle inzendingen behoort Fysion tot de uiteindelijk 8 genomineerde projecten.  

 

G.V. Fysion- Nijverdal is een gymsportvereniging met ruim 1.000 leden, verdeeld over 15 verschillende disciplines in de wereld van de gymsport bij de turnbond KNGU. In sporthal de Kruidenwijk in Nijverdal trainen ruim 600 leden van diverse groepen , die uiteindelijk gebruik gaan maken van de Airtrack. De Airtrack is 3 jaar geleden ontwikkeld door diverse turntoestelfabrikanten. De KNGU heeft het sinds seizoen 2016/2017 opgenomen in het wedstrijdpakket op NK groep springwedstrijden, NK springen individueel en NK team gym. Ook op Regionaal en Districtsniveau biedt de KNGU op dit toestel wedstrijden aan. Leden van Fysion presteren met diverse selectiegroepen op Landelijk(NK) niveau. Ook voor recreatiegroepen, leden van aangepast sporten, mensen met een beperking, Freerunners en Ouder en Kind gym is dit een fantastisch onderdeel om mee te sporten en bewegen!!

Ga naar www.stichtingvoorelkaar.nl/nijverdal en breng je stem uit!! Let op: Dit kan tot 3 november a.s. tot 12.00 uur! Maximaal 5 stemmen per IP adres!! 

Namens alle leden van Fysion-Nijverdal alvast bedankt voor uw stem!



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: