‘Kabouter Plons’ in zwembad Het Ravijn

Datum: 16-10-2017

11:48 uur - In de eerste week van november is ‘Kabouter Plons’ weer in zwembad Het Ravijn. Tijdens de inloopochtend Ouder- en kindzwemmen op woensdag 1 november en de lessen op donderdag 2 november is er een speciaal programma voor baby’s en peuters/kleuters. Het programma staat in het teken van de herfst, met o.a.: 

 

• Zingen, springen, zwemmen en dansen

• Eikeltjes race

• Kaboutermuts vullen

• Kabouterpad lopen

• Varen op de kabouterboot

 

Quality time

Steeds meer ouders kiezen er voor hun kind al jong op speelse manier kennis te laten maken met water. De Ouder- en kindlessen van Het Ravijn worden dan ook druk bezocht. Een heerlijk moment om samen te genieten en alle aandacht te richten op je kindje.

Niet alleen ouders, maar ook bijv. opa’s en oma’s komen gezellig met hun (klein)kind naar Het Ravijn om te spelen in het water. Kinderen leren op een ontspannen manier te bewegen en drijven in water, waardoor ze later makkelijk instromen in de zwemlessen ABC. Wie over een langere periode mee doet aan Ouder- en Kindzwemmen kan zijn/haar kind bovendien eerder in laten stromen in de zwemlessen.

 

Voor de ‘Kabouter Plons’ochtenden is opgave van tevoren niet nodig. Alle kinderen ontvangen een mooie ‘Kabouter Plons’ kleurplaat. 

De kosten zijn € 4,75.

 

Meer informatie is te vinden op www.hetravijn.nl

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: