IVN-paddenstoeldag

Datum: 13-10-2017

10:32 uur - Op zondag 22 oktober met IVN-gidsen op zoek naar paddenstoelen. Kinderen kunnen ‘Held van de herfst’  worden. Er is een tentoonstelling, er zijn kleurplaten. Kortom: voor jong en oud!

 

 

Op zondag 22 oktober kunt u onder leiding van IVN-gidsen op zoek gaan naar de bijzondere kleuren en vormen in de paddenstoelenwereld.  De start is om 11.00 uur èn om 14.00 uur vanaf Camping De Noetselerberg, Holterweg 116, 7441 DK Nijverdal .

Er zijn wandelingen van verschillende afstanden. U kunt meedoen aan de ochtendwandelingen om 11.00 uur of kiezen voor de middagwandelingen van 14.00 uur.

Het is ook zeer geschikt voor kinderen, met een zoekkaart worden zij vast ‘Held van de herfst’.

Na de wandeling is er in het restaurant van camping De Noetselerberg gelegenheid om na te praten. Er is ook een kleine tentoonstelling ingericht, die de hele dag te bezichtigen is. Ook voor informatie kunt u hier terecht.  

Voor kinderen zijn er kleurplaten en een herfstkroon. 

 

Deelname is gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Voor informatie: www.ivn.nl/hellendoorn-nijverdal.   0548 – 610237

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: