Voltooid Leven in het Spectrum

Datum: 13-10-2017

06:33 uur - Donderdagmiddag 19 oktober houdt de PCOB, haar maandelijkse  ledenbijeenkomst in Het Spectrum, achter de Regenboogkerk aan de Grotestraat( dus NIET zoals gebruikelijk in Het Centrum) 


Ds Laura van Weijen, predikant in de Vrij Evangelische kerk in Nijverdal zal spreken over Voltooid Leven. Het onderwerp dat de gemoederen bezig houdt, in de politiek, maar vooral in de persoonlijke levens van veel ouderen. Wat is Voltooid Leven? Wanneer is een leven voltooid. Wie bepaalt dat? Wie zijn erbij betrokken? Hoe kijken we er tegen aan vanuit de Christelijke achtergrond. Van Weijen zal het onderwerp van meerdere kanten belichten en vooral stil staan bij de vragen die bij deze materie naar voren komen. 

De middag staat open voor iedere belangstellende en is gratis toegankelijk. De zaal is open vanaf 14.00 uur. De bijeenkomst begint om 14.30 uur. 

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: