Exposant worden op de Kerstfair tijdens de lichtjeswandeling bij het Buitencentrum Sallandse Heuvelrug?

Datum: 12-10-2017

07:05 uur - In het weekend van 16 december zal de eerste editie van een sfeervolle kerstfair worden georganiseerd bij  het Buitencentrum op de Sallandse Heuvelrug. Tijdens deze kerstfair zal voor de tweede keer de lichtjeswandeling plaats vinden in het bos van de Sallandse Heuvelrug. 

 

 

Als organisatie zijn we op zoek naar exposanten met kwalitatief hoogwaardige producten. Uiteraard houden wij er rekening mee om een divers aanbod standhouders met bijzondere producten neer te zetten. Verkoopt u bijvoorbeeld woonaccessoires, kerst gerelateerde cadeau-ideeën, speelgoed of producten van hout, of andere leuke of unieke producten die met kerst te maken hebben, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen. Om zoveel mogelijk bezoekers naar de kerstfair te trekken richten wij ons op een brede doelgroep. 

 

Naast het aanbod van een grote variatie van diensten en producten binnen deze kerstambiance wordt er nog meer geboden aan de bezoekers. Met een koor, midwinterhoorn blazers, een verhalenverteller,                         de Gagelspollers, een levende kersstal, een gezellige restaurant is deze sfeervolle kerstfair en lichtjeswandeling compleet met een kerstwens in de kerstboom.

 

 De kerstfair en lichtjeswandeling kenmerkt zich door een uitgebreide promotiecampagne:

Website: www.staatsbosbeheer.nl  en https://www.staatsbosbeheer.nl/activiteiten/salland/kerstfair-sallandse-heuvelrug

Met de marketingcampagne bereiken we de weide omgeving rondom Hellendoorn en Nijverdal.

 

Interesse in deelname?

Stuur een mail naar: r.dezwart-oosterbroek@staatsbosbeheer.nl

Of bel naar: 0548-612711

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: