SVVN op bezoek bij Wilhelminaschool

Datum: 12-10-2017

06:56 uur - In de 3de Klasse D Oost van het zaterdag wordt zaterdag alweer de vierde speelronde gespeeld. Dus zou SVVN 1 al driemaal in actie zou moeten zijn gekomen. De teller stokt echter bij twee.

 De consul van de gemeente bepaalde dat de wedstrijd van afgelopen zaterdag op eigen veld tegen Oranje Nassau 1 geen doorgang kon vinden wegens het, door aanhoudende regen van de dagen ervoor, zompige veld. Zo bleef SVVN ongeslagen, maar wist het ook nog niet te winnen. Tweemaal een gelijkspel dus. Ook de tegenstander van aanstaande zaterdag zag al een wedstrijd afgelast worden: Een week eerder werd de wedstrijd tussen Wilhelminaschool en VV Mariënberg afgelast. Aangezien we die laatste al troffen zal Wilhelminaschool dus zaterdag onze tegenstander zijn. Tijdens de seizoensopening gingen de Hengeloërs met 3-1 onderuit bij degradant Quick’20 1. Vorige week werd er met 1-2 gewonnen bij promovendus ASV’57 1.

Vorige jaar bleek Wilhelminaschool in zowel de thuis- als de uitwedstrijd tweemaal een maatje te groot te zijn voor SVVN. In Hengelo werd het 4-0, in Nijverdal 1-4. Wilhelminaschool eindigde vorig seizoen als promovendus op de vierde plaats. Net buiten alle prijzen dat wel, maar uiteraard wel een knappe prestatie. De basiself van de “Volharding” heeft nogal wat wijzigingen ondergaan en dat geldt wellicht ook voor de gastheren van deze middag. De wedstrijd op Sportpark De Vikkerhoek in Hengelo begint om 14:30 uur en staat onder leiding van de heer Martijn Hesselink uit Winterswijk

 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: