Gemeente Hellendoorn plaatst 120 bladkorven

Datum: 10-10-2017

8.57 uur - Evenals vorige jaren plaatst de gemeente Hellendoorn ook deze herfst weer zo’n 120 bladkorven op plekken met veel gemeentelijk groen. Vanaf dinsdag 10 oktober worden de korven in alle kernen geplaatst en vanaf week 49 worden ze weer verwijderd.

 
De korven zijn uitsluitend bedoeld voor blad van gemeentelijke bomen. Inwoners kunnen de bladeren van stoepen en straten, maar ook die op hun terrein zijn gewaaid in deze korven kwijt. Blad van eigen groen van particulieren mag niet in de korven en hoort in de gft-container. Takken of andere vormen van afval mogen ook niet in de bladkorven.
 
Medewerkers van het team Groen en Afval zullen de korven in de komende weken regelmatig legen. Bij misbruik of diefstal van een korf wordt op die plek geen korf meer teruggeplaatst. Voor een overzicht van de locaties van de korven verwijzen we naar de website van de gemeente Hellendoorn: www.hellendoorn.nl
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Wouter schreef op 11-10-2017

Op zich is het een goed idee, zo dat iedereen een steentje bij kan dragen. Echter ik blijft het toch apart vinden dat de gemeente vraag of de bewoners de rotzooi op willen ruimen en dat het vervolgens gepresenteerd wordt als een gunst aan de bewoners.

William S. Burroughs schreef op 11-10-2017

Aan Wouter. De boel bij elkaar houden? Wind? Gaat er al een belletje rinkelen? Het zou pas apart zijn wanneer het hier nooit zou waaien. Hoop dat ik deze gunst bij u wat gunstiger heb kunnen maken. ( Ps. stenen mogen er niet in) Prettige dag.

Pff schreef op 11-10-2017

@Wouter. Volgens mij zijn wij de gemeente en hebben wij bestuurders gekozen om onze zaken te behartigen, hoe meer de bewoners zelf doen hoe lager de lasten.

Uw reactie

Naam:
Bericht: