Tafeltennis en badmintontoernooi Fysion

Datum: 08-10-2017

09:50 uur - Zaterdag 28 oktober organiseert gymsportvereniging Fysion in Nijverdal een tafeltennis_  en badmintontoernooi voor mensen met een lichamelijke beperking. Dit houd in dat het voor iedereen is die een beperking heeft of heeft gehad.  Bijvoorbeeld van mensen die na een hartaanval weer op krachten moeten komen of door chronische lichamelijke klachten niet bij een normale sport terecht kunnen. 

 

Het evenement word gehouden in de sporthal bij zwembad Het Ravijn aan de Piet Heinweg 16 in Nijverdal en begint om 10.30 uur en er zal rond 15.00 uur bekend zijn wie zich het beste door de 6 wedstrijden die verdeeld over de hele dag gespeeld moeten worden heeft heen geslagen. Voor vragen of aanmelden voor dit toernooi kunt u  mailen naar tempert12@ziggo.nl

Het inschrijfgeld is slechts € 5.00 euro per persoon per discipline en kan overgemaakt worden naar bankrekening: NL 12 INGB 0003 6815 36 met de vermeldingen: toernooi 28 oktober 2017 met uw naam: badminton/tafeltennis en telefoonnummer.               

Dit toernooi komt voort uit de lesuren die bij gymsportvereniging Fysion gegeven worden voor iedereen die last heeft van dit soort klachten van jong tot oud want de jongste deelnemer is 26 door de heer Arie Tempert op de dinsdag en donderdag. Kijk voor de lestijden op www.fysion-nijverdal.nl .



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: