Rijbewijs ingevorderd bij snelheidscontrole

Datum: 03-10-2017

16.13 uur - Vanmorgen en vanmiddag heeft de politie een snelheidscontrole gehouden aan de Burgemeester H. Boersingel in Nijverdal. In totaal zijn er vier bestuurders bekeurd voor hun snelheid en daarnaast is er een rijbewijs ingevorderd.

 
 
Het rijbewijs is ingevorderd omdat de bestuurder met een snelheid van 104 km/h over de Burgemeester H. Boersingel reed terwijl er daar op dat moment een maximale snelheid van 50 km/h was toegestaan i.v.m. het maaien van de bermen.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Pff schreef op 03-10-2017

Taakstraf 100 uur kantjes knippen langs de Boersingel zou een betere straf zijn.

Han schreef op 03-10-2017

Dolf Jans. Zo te lezen zat u ook bij de overtreders. Beetje geprikkeld zo te lezen. Wat denk u hoe het is als je langs de weg werkt en ze knallen met 104 km/h achter je langs. Waarschijnlijk heeft u daar geen enig idee van. Zo ver zal uw grijze massa niet gaan. Deze mannen (onze wegwerkers) staan dag en nacht, zomer en winter voor ons klaar. Om onze wegen aan te leggen en te onderhouden en bij onderhouden hoort ook bermen maaien. Dus enig respect zal op zijn plaats zijn. Alvast bedankt.

Uw reactie

Naam:
Bericht: