Vrouwen de Zweef verliezen van Buitenveldert

Datum: 03-10-2017

12.56 uur - De Zweef Vrouwen begonnen wat chaotisch aan de wedstrijd, dat kwam mede door een continu opkomende rechtsback van Buitenveldert. Het team was echt zoekende hoe dat op te lossen. Toen dat eenmaal stond konden ze meer gaan voetballen. 

 
Het team van Buitenveldert bleef wel continu druk houden. Een overtreding op Melanie Kok, die met geel bestraft had moeten worden, zorgde voor een enkelblessure en Melanie maakte dan ook na ongeveer 25 minuten plaats voor Inge Ruumpol.
 
Achterin en op het middenveld stond het vrij goed, maar de aansluiting naar de spitsen werd maar moeilijk gevonden. 
In de eerste helft werden een aantal vrije trappen en corners onschadelijk gemaakt door keepster Dunya Durmaz. 
 
Na de rust gooide Buitenveldert er nog een schepje bovenop en werd een groot deel gespeeld op de helft van de Zweef  en op het middenveld. Wel had de Zweef de beste kans op een voorsprong die helaas net naast ging. Daarna zijn er eigenlijk geen mogelijkheden meer geweest voor de Zweef.
 
Speelsters van Buitenveldert kwamen een aantal keren 1 op 1 tegenover Dunya, maar zij stond ook in deze wedstrijd weer haar mannetje.
Na een aanval die lange tijd bij de linksbuiten van Buitenveldert hing, werd er een speelster, die via het midden op kwam, gevonden en werd er gescoord. Vanaf de 2e lijn schoot zij de bal via binnenkant paal onhoudbaar in. 
 
Hierna was de wedstrijd zo goed als gespeeld. Buitenveldert had de beste kansen op uitbreiding van de score maar verzuimde dit te doen. 
Na de wedstrijd werden keepster Dunya Durmaz en voorstopper Merijn Vos tot women of the match uitgeroepen. 
Merijn was 90 minuten in staat de spits van Buitenveldert uit te schakelen. 
 
Volgende wedstrijd is zondag 8 oktober thuis tegen Witkampers. Aanvang 12.00 uur op Sportpark Gagelman.
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: