Quintin Nijland pakt wederom 2e plaats bij ONK motocross 50cc

Datum: 02-10-2017

11.14 uur - Vorige week mocht Quintin afreizen naar Geldermalsen om daar op de betonharde baan zijn 50cc motor achter het starthek te zetten.  De training was een spektakel op zich, de baan was zo nat en glad dat er veel glijpartijen waren, uiteindelijk een keurige derde tijd weten te rijden.

De 1e manche had Quintin een hele slechte start en moest van plek 15 komen maar wist naar  voren te komen en zat zo de laatste 2 rondes op het achterwiel van de nummer 2. Toch nog heel knap als derde over de finish.  

Bij de tweede manche was de start weer niet zo goed maar binnen een ronde reed Quintin alweer op plek 2 en heeft deze kunnen behouden. Met een derde en tweede plaats in de manches betekende dit een mooie 2 plaats op het podium.

Op 14 oktober 2017 is de laatste ONK wedstrijd van dit jaar in Boekel en hier zullen de laatste punten verdeeld worden voor het kampioenschap.

Foto: Niek Kamper



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: