Veel erelinten voor leden PSV Hertruiters

Datum: 02-10-2017

8.13 uur - Dit weekend werden er in de stromende regen zaterdag in Almelo veel prijzen in de wacht gesleept door leden van PSV  Hertruiters. In de dressuur klasse B categorie D/E ging Anouk Pot met haar pony Matcho van start. Ze behaalde twee keer de tweede prijs met 194,5 en 193,5 punten.

In de klasse L1 categorie D/E waren er twee eerste prijzen voor Charéna Zandbergen met haar pony Kendale The Twins met 185 en 197 punten. Noortje ten Cate maakte haar debuut in de klasse M1 categorie C met haar pony Macho. En dat deed ze met overtuiging want ze behaalde twee keer de eerste prijs met 183 en 183,5 punten.
 
Milou Ekkel kwam aan de start met haar pony Heidehof’s Armanda in de klasse M1 categorie D/E. Ze had een mooi resultaat met een eerste en een tweede prijs met 190 en 188,5 punten. Nické Miskotte en Lotte Bakhuis kwamen uit in de klasse M2 categorie D/E en beiden behaalden een keer de eerste prijs. Nické met haar pony Brouwershaven’s Diva met 200 punten en Lotte met haar pony Powerful Overlord met 195 punten.
 
Frank Hosmar ging in Emmeloord van start met zijn paard Alphaville NOP in de dressuur klasse Lichte Tour Intermediaire 1. De proef was niet helemaal foutloos maar hij kreeg een mooie score van 67.24 % en wist de rubriek ruim te winnen.
 
 
 



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: