ASVH Kamphuis speklappen-rit

Datum: 26-09-2017

Kaartleeswedstrijd Auto Sport Vereniging Hellendoorn


Dinsdagavond 3 oktober organiseert de ASVH weer een nieuwe kaartleeswedstrijd voor de auto- en kaartlees- liefhebbers in de regio. Deze keer staat de ‘Kamphuis speklappen-rit’ op het programma.

 

Deze maand is er een pijlen-rit gecombineerd met T-rit als kaartleessysteem voor de deelnemers in de A en B-klasse. In de C-klasse is er alleen een pijlen-rit. Het volledige reglement voor deze rit is terug te vinden op onze website: www.asvh.nl


Deelname staat open voor iedereen. De rit wordt gereden in de omgeving van Hellendoorn. Om deel te kunnen nemen is geen speciale auto noodzakelijk, alleen verlichting in de auto, een vergrootglas, een pen en een liniaaltje zijn al voldoende.  Er wordt gestart in drie klassen waarbij de ervaren kaartlezers in de A-klasse en de overige deelnemers in de B- en C-klasse starten. 

 

Inschrijven is mogelijk vanaf 19.30 uur op de start en finish locatie restaurant 'Twents steakhouse Noabers' aan de Dorpstraat (voorheen de Kroon) in Hellendoorn. Vanaf 20.00 uur wordt er dan gestart, waarna de eerste auto’s om ca. 21.30 uur terug worden verwacht van de rit.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Han schreef op 26-09-2017

Dit jaar maar hopen dat ze de pijlen wel opruimen. Tip aan de organisatie. Neem de pijlen van verleden jaar dan ook even mee. Deze hangen nog steeds her en der aan bomen en palen. Alvast bedankt.

Tom schreef op 27-09-2017

@han je kan natuurlijk ook contact opnemen met de organisatie als er een bordje mocht achter blijven. Weten zij gelijk waar die hangt.

Han schreef op 27-09-2017

Tom. Dan was ik binnen de kortste keren door mijn bel tegoed. Zoveel blijven er namelijk wel hangen.

Jos schreef op 28-09-2017

vertel eens 1 plek Han, geloof er niets van.

Jos schreef op 30-09-2017

Han is ze nog aan het zoeken en kan ze niet vinden

Han schreef op 30-09-2017

Jos, ik wilde vandaag. Maar gezien het weer, sla ik over.

Uw reactie

Naam:
Bericht: