Hertruiters rijden in de prijzen

Datum: 25-09-2017

08:04 uur - Ook tijdens dit weekend trokken verschillende Hertruiters met hun paard en pony erop uit om deel te nemen aan een wedstrijd. Het weer was prachtig en er werden ook prachtige prestaties neergezet.

 

 Milou Ekkel ging met haar pony Heidehof’s Armanda naar de Bonfix relatiedag in Wezep. Zij behaalde in de dressuur klasse M1/M2 categorie D/E  twee keer de tweede prijs met 194 en 192 punten. Noortje ten Cate kwam uit in de klasse L2 categorie C in Markelo. Ze reed met haar pony Macho twee keer 196,5 punten en won hiermee twee keer de tweede prijs. Marilyn Roelofs had een heel mooi M1 debuut. Zij behaalde met haar pony Hoppenhof’s Yentle een eerste prijs met 206 punten. Dylian Roelofs deed het prima in de dressuur met haar pony Esdal’s King W.A. Ze behaalde een eerste en een tweede prijs. Charéna Zandbergen ging naar Lonneker met haar pony Kendale The Twins. Zij sprongen in de klasse L twee foutloze ronden en dat leverde haar de zesde prijs op.



Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: