EP Nijverdal gaat verhuizen

Datum: 21-09-2017

10.15 uur - EP Nijverdal die nu nog gevestigd is aan de Grotestraat in Nijverdal gaat binnenkort verhuizen.

 
 
Uit goede bron hebben wij vernomen dat EP zich gaat vestigen in het voormalig pand van Play It aan de Markt in Nijverdal.
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

K-e schreef op 21-09-2017

Dat zou ik zeker niet doen ,meer parkeerplaats? ??op de markt is na 08.30 uur nagenoeg geen plek meer? Staat vol met medewerkers uit de "stad".

G.E. Koster schreef op 21-09-2017

Was altijd zo vertrouwd aan de grotestraat, we zullen zien veel succes.

Mitis schreef op 21-09-2017

IDD was het heel vroeger niet Radio Frei? Radio''s zoals vroeger bestaan niet meer EP Frei wel, toch...

Abc schreef op 21-09-2017

FREIE

Henk schreef op 21-09-2017

Heel goed bekeken voor de als de grote sloop begind zijn jullie weg goed beken een goed beleid

kippie schreef op 22-09-2017

jullie hebben een hele goede naam opgebouwd . dus dat gaat echt wel goed. En achter dit pand ziet het er ook niet meer zo fraai uit . Dat is ook bijna allemaal een oud prutje. E P het ga jullie goed. Ik blijf komen hoor . De zaak en bediening is PRIMA.

Nijverdalse schreef op 22-09-2017

Jammer dan.

Klaas schreef op 22-09-2017

Das echt zonde , de doodsteek voor EP jammer bedenk je blijf in het centrum

Klaas schreef op 22-09-2017

Theo bedenk je heel jammer dit word niets daar

William S. Burroughs schreef op 23-09-2017

Men gaat in mijn beleving gewoon binnen het centrum verhuizen? Snap al die beren op de weg dan ook niet? Of kan men het nu ineens niet meer vinden en is Nijverdal toch veel groter dan ik dacht? Tja je hebt stormen op Sint Maarten en in Nijverdal stormen in een glas water. Loopt wel los dus veel succes! Prettige dag.

Han schreef op 24-09-2017

Onlangs nog een stukje gereaguurd om een wereld te creëren voor mensen die niet tegen veranderingen kunnen en andere moeilijk doende figuren. Nou, de eerste kandidaten kunnen zich aanmelden. Het lijkt wel of deze verhuizing de doodsteek wordt van EP. Wat zijn jullie in vredesnaam denkende. Dat de winkel niet meer toegankelijk wordt voor ons. En dat we de vaatwasser moeten brengen voor reparatie ipv dat ze met het busje komen voorrijden.

Dirk Jan schreef op 24-09-2017

Ik denk dat EP een winkel is waar je doelgericht naar binnen gaat om dat je iets wil aanschaffen net als b.v. Expert dus dan maakt het niet uit of ze naar de markt gaan. Voor de mensen die zogenaamd gezellig willen winkelen ligt het net buiten de winkel zone en dat zijn volgens mij de mensen waar EP het toch niet van moet hebben.Dus ik zeg als ik elektronica of iets dergelijks moet hebben, ik weet jullie te vinden.

Harry uit andere woonplaats schreef op 24-09-2017

Nijverdalserecht wat zijn jullie weer negatief,natuurlijk is het zo dat jullie gemeentebestuur uitblinkt in besluiteloosheid,maar wanneer er nog eens een ondernemer is die z'n nek uitsteekt om er wat van te maken,meppen jullie z'n hoofd eraf Stelletje kletsers en Zeurders,niks gewend,kansarme sloebers dus,jammer!

Wat ben ik toch een tut! schreef op 24-09-2017

@Han; begrijp ik het goed dat je ons de mond wilt snoeren op dit forum? Waar moeten wij als klagers, tobbers, zenuwlijders, zeurders en betweters, anders onze stem laten horen? Ik vind het juist reuze boeiend om andere meningen te horen, zodat ik de mijne eventueel kan bijstellen.

Han schreef op 24-09-2017

Tut. Ik vind het ook boeiend om het geneuzel van anderen te lezen. Alleen enige intelligentie is wel vereist. Na drie keer gelezen te hebben, snap je wat er geschreven is en ik heb nog geen enkele reactie gelezen waarin geschreven staat, waarom EP het niet gaat redden. Ze gaan naar een mooie locatie en alles onder één dak. En net wat Dirk Jan zegt, het is een winkel waar je doelgericht naar toe gaat. EP is geen kledingzaak waar vrouwen wekelijks uren rond lopen om te kijken of er nog iets leuks tussen hangt.

Jos schreef op 24-09-2017

Tut, is overal op tegen, betaald parkeren, reclame belasting en nu airport lelystad,. kwestie van geven en nemen, lelystad zou ideaal zijn voor mij als vertrekhaven.

P.S. schreef op 25-09-2017

Ja Jos, een enkeltje Verweggistan.......... wordt het hier heerlijk rustig.....

Uw reactie

Naam:
Bericht: