Gratis Kleding–aktie voor de minima 21 september a.s.

Datum: 13-09-2017

14.06 uur - Als voorloper van de Stamppotten Aktie in december, is er donderdag 21 september aanstaande in het Kulturhus in de Kruidenwijk een grote  kledingbeurs voor de minima binnen de Gemeente Hellendoorn, de mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank en natuurlijk de mensen die net  tussen wal en schip vallen.

 
Alles gaat in goed vertrouwen en er zal niet om legitimatie gvraagd worden, mits er een verdacht is op misbruik, denk aan handelaren. De kleding verkeert in goede staat, is netjes en voor alle leeftijden, van  baby tot XXL maten. De toegang is natuurlijk gratis en de kleding en accessoires ook. Om 18.00 uur worden de deuren geopend voor de doelgroep en we sluiten alles af omstreeks  20.30 uur, misschien iets later…
 
Pers en nieuwsgierigen die niet tot de doelgroep behoren zijn ongewenst, het is alleen maar voor de mensen die het nodig zijn. Dit vanwege privacy van de bezoekers. 
 
Graag tot ziens, we zien de gezinnen en/of alleenstaanden die wel een steuntje in de rug nodig zijn verschijnen!  Nogmaals. Alle  kleding, schoeisel en accessoires zijn GRATIS ! 
 
Tip : Neem een bigshopper mee!
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

William S. Burroughs schreef op 14-09-2017

Met het idee is niks mis en toch zullen er een aantal niet komen. Dit vanwege privacy en schaamte van de bezoekers. Natuurlijk zijn er ook die schaamteloos zullen komen. Het was beter geweest de doelgroep in kaart te brengen en het achter gesloten deuren en media te houden. Prettige dag.

k.e schreef op 14-09-2017

W S B, geheel mee eens, maar wie is er dan zo dom om dit hier vrij te plaatsen. na denken schijnt moeilijk te zijn??

William S. Burroughs schreef op 15-09-2017

Aan k.e. Tja het is een wondere wereld zou Chriet Titulaer gezegd kunnen hebben. Prettige dag.

Uw reactie

Naam:
Bericht: