Bruisend Nijverdal 2017: Eén groot feest!

Datum: 12-09-2017

14.17 uur - Ook dit jaar zet Nijverdal zichzelf weer op de kaart. Het nieuwe bestuur van Bruisend Nijverdal kan tevreden terugkijken op een succesvolle week. Alle middagen en avonden een volle tent, de inwoners hebben met volle teugen genoten van ‘hun’ Bruisend Nijverdal.

Het Business Festival op de woensdagavond was het begin van een feestweek vol activiteiten. Kennis, inspiratie en ontmoeten voerden deze avond de boventoon. Vele ondernemers uit de Gemeente Hellendoorn kwamen bijeen en luisterden naar de inspirerende sprekers op het podium. Ondertussen genoten ze van een hapje en drankje van lokale horecagelegenheden. 
 
Nieuw op de donderdag was het KinderFestijn plaats, in samenwerking met de scholen in Nijverdal. Ruim 900 kinderen hingen aan de lippen van Goochelaar Jan. Met een dergelijke activiteit wil de organisatie ook onze jongste inwoners betrekken bij de feestweek. 
’s Avonds was het tijd voor een avondje swingen op golden oldies. Toni Macaroni & The Swinging Devils zorgde ervoor dat menig voetje van de vloer ging. 
 
Het Oldies Festijn op de vrijdagmiddag was er één om nooit te vergeten. Heel veel senioren uit de gemeente Hellendoorn, inclusief vele Duitse bezoekers uit Ibbenburen, genoten van het optreden van Levensliederenkoor Door Merg en Been. Vrijwilligers van Bruisend Nijverdal, de Ronde Tafel en lokale serviceclubs zorgden ervoor dat onze ouderen de middag van hun leven kregen! 
Niet lang daarna stroomde de zaal alweer vol met deelnemers voor de grootste Nijverdalse Pubquiz. Meer dan 100 teams streden om de eer en de prijzen. Vrijwilligers van Haarles feest en Bruisend Nijverdal waren gezamenlijk aanwezig om alles in goede banen te leiden. Na afloop zorgde de band Vangrail voor een supermooie afterparty.  
 
Op de zaterdag stond Heel Nijverdal Bakt op het programma, gevolgd door een gezellige feestavond met de DJ’s Rave van Fortuin en de Divas of Dance. Lokale DJ held Lars zorgde ervoor dat het ‘dak van de tent’ ging met een spetterende afterparty. 
 
De slotdag was er veel te beleven in het dorp. De weergoden werkten juist deze dag heel goed mee, waardoor ook de Brocante markt en Boekenmarkt in het centrum en de koopzondag heel goed bezocht werd. Hoogtepunt van de week was natuurlijk het optreden van de bekende dames O’G3NE. Iedereen in de tent, nokvol, van jong tot oud, genoot van het mooie optreden. En tot ieders aangename verrassing namen de meiden na afloop alle tijd om met de fans op de foto te gaan. 
 
De Feestdirecteuren sloten het feest af met een gezellige afterparty in de tent. En vier horecagelegenheden uit ons dorp werkten samen om ook de inwendige mens de gehele week goed te verzorgen op het horecaplein. Wat een superleuke week en wat is er genoten van alle activiteiten. En natuurlijk mogen ook alle vrijwilligers, bezoekers en andere betrokken zichzelf een schouderklopje geven. Dit was Nijverdal op z’n best. Nu maar weer een jaartje teren op vijf dagen feest met een hoofdletter. Op naar volgend jaar september…
 
 

Foto's: www.annauf.nl
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Heldern schreef op 12-09-2017

Klinkt bijna te mooi om waar te zijn...

Harm schreef op 12-09-2017

En toch is het waar, wat een week voor jong en oud, geweldig om dit nog mee te mogen maken.......

Han schreef op 13-09-2017

Op de foto te zien is de tent afgeladen vol. Zal zeker gezellig zijn geweest.

Jos schreef op 13-09-2017

Complimenten aan de organisatie wat een werk hebben jullie verzet.

Dries schreef op 13-09-2017

Drie op 1 rij

Arie op den dries schreef op 14-09-2017

Trots op ons mooie nijverdal

Uw reactie

Naam:
Bericht: