Feest bij Speel-o-theek ’t duikelaartje

Datum: 12-09-2017

14.08 uur - Het is alweer 35 jaar geleden dat Speel-o-theek ’t duikelaartje te Nijverdal haar deuren opende. Voor de vrijwilligers een mooie aanleiding om op zaterdag 21 oktober een feestje te vieren en een receptie te geven. Wij nodigen alle (oud)leden, (oud) bestuursleden, (oud)vrijwilligers en andere belangstellenden uit om hierbij aanwezig te zijn.

 
Kinderen worden getrakteerd op een suikerspin en poffertjes. Maak kans op een gratis jaarlidmaatschap: de 100e Like voor dit nieuwsbericht op onze Facebookpagina Speelotheek Nijverdal levert u deze prijs op.
 
U bent van harte welkom op zaterdag 21 oktober van 15:00u tot 17:00u uur bij Speel-o-theek ’t duikelaartje, Schipbeekstraat 1, Nijverdal. Gaarne vóór 14 oktober aanmelden per e-mail: speelotheeknijverdal@gmail.com. Graag tot ziens!Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: