16e editie Oranjebeurs in Nijverdal

Datum: 12-09-2017

9.24 uur - In Zalencentrum Het Vischnet te Nijverdal wordt op zaterdag 14 oktober 2017 voor de 16e keer de Royals Verzamelbeurs gehouden. Op dit evenement, dat tot de gezelligste van Nederland behoort (volgens de bezoekers), bieden de vele standhouders op hun kraam tijdens deze Oranjeverzameldag weer veel Koningshuisartikelen aan.

Mokken, glazen, borden, ansichtkaarten, foto's, lepeltjes, u kunt het zo gek niet verzinnen of u vind wel iets van uw gading. Bezoekers zullen weer vanuit heel Nederland naar Niverdal afreizen. Ook voor verzamel-items van buitenlandse vorstenhuizen kunt u hier terecht. Oranjeliefhebbers kunnen naar hartelust snuffelen, kopen en verkopen.
Er zijn veel mensen die verzamelen, maar niet iedereen weet dat er jaarlijks 3 specifieke beurzen zijn voor de Koninklijk Huis verzamelaars. In april is er altijd een beurs in oranjestad Buren, in juni een beurs in Wassenaar, en altijd op de tweede zaterdag in oktober de beurs in Nijverdal.
 
De Royals Verzamelbeurs is geopend van 10.00 tot 15.00 uur. Zalencentrum het Vischnet bevindt zich aan de Grotestraat 70 te Nijverdal, naast de Vrije Evangelische Kerk. Toegangsprijs is € 2,50 per persoon.
 
Wilbert Slooijer (zelf een fanatiek Koningshuis-verzamelaar) en zijn familie nemen de organisatie deze dag voor hun rekening. Voor nadere informatie en/of reserveringen kunt u contact opnemen met Wilbert Slooijer, bereikbaar via royalsverzamelbeurs@kpnmail.nl of via 06-44958739.
 
Voor meer informatie kunt u ook kijken op de website: www.royalsverzamelbeurs.nl
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: