Supporters van Feijenoord zorgen voor onrust in Nijverdal

Datum: 09-09-2017

 

20.57 uur - Feijenoord supporters zorgden vanavond in cafe Uncle Sam in Nijverdal voor ernstige onrust. Deze supporters hadden geen geldig kaartje voor de wedstrijd Heracles - Feijenoord vanavond in Almelo. Eerder al werden zij in Almelo uit een cafe gezet, waarna ze naar het cafe in Nijverdal vertrokken.

Toen de groep het cafe niet wilde verlaten, werd de ME ingezet. Deze zorgde ervoor dat de groep Nijverdal werd uitgezet.

 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

k.e schreef op 09-09-2017

dit zijn geen supporters van welke club dan ook , komen alleen maar onrust stoken en zijn dan weg. gelukkig zijn er enkelen op gepakt en nu maar afwachten wat ze voor straf krijgen

Han schreef op 10-09-2017

Zal wel een taakstrafje worden en een "goed gesprek". Dit helpt en ze doen het de volgende keer niet weer. Ze blijven dan netjes thuis op de bank zitten, kijkend naar hun favoriete club op de televisie. Ondertussend denkende, goh wat kinderachtig waren we in Nijverdal en Almelo. Die 10 uur papierprikken en die peptalk heeft me toch wel doen inzien dat het zo niet moest. Kotsmisselijk word ik van dit tuig en de tegenwoordige straffen die ze opgelegd krijgen.

Han schreef op 10-09-2017

Haha. Bruisend Nijverdal trekt wel een breed publiek. Ze komen van heinde en verre. Sorry Nijverdal. Moest even.

Uw reactie

Naam:
Bericht: