Tijdschema Koele Koele bekend

Datum: 08-09-2017

 
15.38 uur - Vandaag heeft de organisatie van Koele Koele het tijdschema voor het festival bekendgemaakt. Koele Koele vindt plaats op 16 september in een oude zandafgraving in het Overijsselse Luttenberg, het festival begint om 14.00 uur. Optredens zijn er van Bökkers, Millionaire, Hallo Venray, The Dawn Brothers, Stitch Jones en The Volcano Boys. 

 
Koele Koele is een initiatief van de rockband Bökkers en groeide in korte tijd uit van 1500 naar een uitverkocht festival met 3500 bezoekers. De afgelopen twee jaar was het festival uitverkocht. Naast Bökkers treden Millionaire, Hallo Venray, The Dawn Brothers, Stitch Jones en The Volcano Boys.
Het festival begint dus al in de middag. Om 17.00 uur wordt er een gezamenlijke BBQ aangestoken, waar bezoekers met elkaar kunnen barbecueën. Daarnaast worden er een aantal verrassende veranderingen in het festivalterrein doorgevoerd. 
 
De voorverkoop loopt voorspoedig, bij onderstaande adressen en op www.koelekoele.nl zijn tickets te koop. Kaartjes kosten €20 (excl. servicekosten) in de voorverkoop en zijn te koop tot 16 september 14.00 uur, daarna zijn er alleen nog kaarten aan de festivalkassa te koop. Tickets kosten dan €25.
 
Voorverkoopadressen:
Café De Schoenmaker, Luttenberg
Café Spoolder, Luttenberg
Café De Droadnagel, Haarle
De Smulbaai, Heino
Primera, Raalte
Primera, Hellendoorn
De Budde, Nijverdal
 
KOELE KOELE met o.a. Bökkers, Millionaire, Hallo Venray e.a.
Zaterdag 16 september, vanaf 14.00 uur
Zandkuil a/d Butzelaarstraat in Luttenberg
Voorverkoop gestart op www.koelekoele.nl 
Ticketprijs: €20 excl. servicekosten
www.koelekoele.nl
 
 

 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: