Open Huis ‘Het Kantoor’ met kennisproeverij

Datum: 07-09-2017

16.44 uur - Op vrijdag 15 september houdt ‘Het Kantoor’ van 16.00-19.00 uur open huis aan de Máximastraat 1. Vier maanden na de opening zijn de meeste ondernemers helemaal ingeburgerd en zetten ze de deuren open voor belangstellenden.

Onder het genot van een hapje en drankje kan iedereen kennismaken met de aanwezige ondernemers én een kijkje nemen in Het Kantoor.
 
Om het geheel interactief te maken organiseren de ondernemers een ‘kennisproeverij’. De kennisproeverij zijn korte sessies waarbij de ondernemers actief hun gebundelde kracht delen met het publiek. Verschillende ondernemers presenteren dan samen de kennis die in ‘Het Kantoor’ aanwezig is. Zo kun je meer leren over bijvoorbeeld Intuïtief Ontmoeten of hoe tekst en beeld elkaar versterken (of juist niet!) en hoe ondernemers daarin samenwerken.
 
Tijdens het open huis is iedereen welkom, ook collega ondernemers uit de gemeente om te kijken of er nog meer krachten gebundeld kunnen worden.
 
Het Kantoor begon op 1 mei van dit jaar echt te leven, toen de eerste ondernemers hun werkplek aan de Máximastraat betrokken. Vanaf oktober 2016 was een kerngroep van ondernemers, initiatiefnemers en gemeente aan het zoeken naar een geschikt pand voor gezamenlijke kantoorruimte. Dat werd gevonden aan de Máximastraat 1. Op 1 mei namen 7 ondernemers daar hun intrek, maar in korte tijd was dat aantal verdubbeld en nu zijn nog maar 3 van de 17 ruimten vrij.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: