De 20e TIB Ravijnloop op 7 oktober met veel extra’s

Datum: 07-09-2017

13.11 uur - De TIB Finishing Ravijnloop, die op zaterdag 7 oktober voor het 20e jaar van start gaat, biedt in deze regio voor alle hardlopers opnieuw de meeste extra’s voor een laag inschrijfgeld.
Het prachtige en uitdagende parcours van 5,1 km loopt grotendeels door de bossen bij het Ravijn en is in trek bij zowel regionale toppers als beginnende lopers.

Bijzonder in het parcours zijn een geaccidenteerd mountainbikepad en een trap met 64 treden. Dit parcours kan een, twee of drie keer worden afgelegd.

 
Bij alle afstanden zijn er voor de besten prijzen voor heren in de categorieën tot 40, 40+, 50+ en 60+ en voor dames in de categorieën tot 35, 35+, 45+ en 55+. Voor iedere deelnemer is er een herinnering en een bidon, terwijl de oudste loper en loopster een fraaie bokaal ontvangen.
 
De tijdregistratie gebeurt door een chip in het startnummer en bij inschrijving vóór 26 september staat op dat startnummer ook de naam van de deelnemer. Van iedereen wordt een finishfoto gemaakt. In de sporthal is kleed- en douchegelegenheid. De gezellige sfeer voor lopers en publiek wordt als vanouds mede bepaald door een van Nederlands beste speakers, Henk Borgmeijer. En dat alles, dankzij veel sponsors, voor een inschrijfgeld van € 7,50 of 8,50 bij voorinschrijving (mogelijk tot 5 oktober) en € 9,50 of € 10,50 bij na-inschrijving (mogelijk tot 20 minuten voor de start).
 
Voor de jongeren zijn er voor verschillende leeftijdsgroepen kidsruns van 1 kilometer en een loop van 2,5 kilometer. Ook hier startnummers met chips en de naam bij tijdige inschrijving. Leuke prijzen voor de besten, voor alle jongeren een mooie medaille en ook hier het enthousiasme van speaker Henk Borgmeijer. Plus daarnaast voor de kinderen gratis zwemmen in Het Ravijn en de mogelijkheid zich uit te leven op een sportieve stormbaan. Inschrijfkosten € 3,50 tot maximaal € 6,-. Ieder jaar weer zijn de kidsruns een groot feest voor steeds meer kinderen en hun aanmoedigende ouders en grootouders.
 
Start en finish zijn bij sporthal Het Ravijn, Piet Heinweg 16 in Nijverdal. De eerste start is om 12 uur (kidsrun kinderen t/m 9 jaar), volwassenen komen aan de beurt vanaf 14 uur.

 
Meer informatie op www.ravijnloop.nl of bij Jo Hobert (0548 617159) en Jacco Smit (0548 620119).
 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: