Het Ravijn sluit topseizoen buitenzwembad spetterend af

Datum: 06-09-2017

13.48 uur - De buitenbaden van Het Ravijn – zwem sport zorg – hebben deze zomer een recordaantal bezoekers getrokken. Dat mooie seizoen wordt zondag 10 september traditiegetrouw afgesloten met het baas-en- hondzwemmen.

 
 
In verband met de mooie nazomer vorig jaar heeft Het Ravijn deze zomer maatregelen getroffen om de buitenbaden ook na de StrongmanRun langer open te kunnen houden. Helaas, het weer werkt dit jaar niet erg mee: de weersvoorspellingen zijn niet gunstig: de komende dagen worden er geen zomerse dagen met temperaturen boven de 24 graden verwacht. “Daarom hebben we besloten – mede ook omdat de scholen weer beginnen en alle doelgroepen weer in de binnenbaden starten - het buitenseizoen komend weekend af te sluiten”, licht Johan Coes, wethouder Sport, toe.
 
Recordaantal bezoekers
Afgelopen zomer trokken de buitenbaden van Het Ravijn het record aantal bezoekers van 20.500. “Het lijkt er op dat de mensen zwembad Het Ravijn gevonden hebben”, zegt Johan Coes. “Vorig jaar overtroffen de bezoekerscijfers met 19.000 ook ruimschoots de verwachtingen van 15.000 bezoekers. De komende jaren willen we doorgaan op de nieuw ingezette koers om Het Ravijn – zwem sport zorg – neer te zetten als een waardevol en veelzijdig centrum voor sport, gezondheid en recreatie. De cijfers tonen aan dat we de juiste koers varen”.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: