Muziekkring Hellendoorn start enthousiast met nieuw seizoenDatum: 05-09-2017

17.20 uur - De medewerkers van Muziekkring Hellendoorn kijken met veel plezier terug op het afgelopen seizoen, veel inwoners uit de gemeente Hellendoorn wisten de weg te vinden naar de Onder-De-Trap-Concerten. Er zal dan ook weer met veel plezier gebruik gemaakt worden van de ruimte ‘onder de trap’ in het Huis voor Cultuur en Bestuur, te beginnen op donderdag 14 september om 20.00 uur.  

 

De aftrap van dit seizoen komt voor rekening van een viertal jonge musici, die hun sporen al ruim hebben verdiend in de muziekwereld. Anne Baan, Gerjanne Dannenberg, Maaike Dessens (blokfluit) en Joshua Joseph gaan de uitdaging dan ook graag aan om seizoen 2017-2018 te openen. 

Duo Anne Baan en Gerjanne Dannenberg
Anne en Gerjanne zijn aan elkaar gewaagd, zespelen al meerdere jaren samen op de Muziekschool in Rijssen. Eerst maakten zij deel uit van het blokfluitensemble Cochlea, maar sinds een paar jaar staan zij onder leiding van Maaike Dessens. Samen spelen zij uiteenlopend repertoire voor blokfluit.

Anne Baan
Anne Baan volgt al van jongs af aan blokfluitlessen aan de Muziekschool in Rijssen en behaalde in 2012, tijdens een openbaar examen, het D-diploma. Ook heeft zij jaren deel uit gemaakt van blokfluitensemble Cochlea. Voor Anne is blokfluitspelen louter een hobby en vindt haar ontspanning in de muziek, naast haar werk als secretaresse.

Gerjanne Dannenberg
Gerjanne Dannenberg speelt al van jongs af aan blokfluit en studeerde in  2016 af als muziektherapeute. Zelfs nu is nog volop bezig met een studie aan het conservatorium in Zwolle voor muziekdocente. Gerjanne geeft ondertussen zelf muzieklessen op het (speciaal) voortgezet onderwijs en AMV-lessen op de Muziekschool Rijssen.

Maaike Dessens
Maaike Dessens studeerde blokfluit aan het conservatorium in Zwolle en hield zich tijdens haar Master in het bijzonder bezig met versieringen en diminuties uit de late middeleeuwen en de renaissance. Zij is werkzaam als blokfluitdocente aan de muziekschool van Rijssen, en leidt de Huismuziek-speelgroepen van Enschede en Hengelo.

Joshua Joseph
Joshua Joseph speelt al van jongs af aan piano. Hij heeft jaren lessen gevolgd aan de Kaliber Kunstenschool (voorheen Muziekschool Twente). Joshua begeleidt regelmatig koren, zangers, zangeressen en instrumentalisten. Hij speelt nu in de Cottonville Big Band en in het combo van de New Valley Singers. En binnenkort is hij ook te zien in samenwerking met het Nijverdals Mannenkoor.

Welkom
Iedereen is welkom tijdens de opening van dit nieuwe seizoen op donderdag 14 september. De toegang is gratis, een vrije gift in de vioolkist is altijd van harte welkom, hieruit kan Muziekkring Hellendoorn de organisatie van de concerten bekostigen. 
 
 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: