Welke school wint de Kidsrun en verdient het ijs?

Datum: 05-09-2017

15.27 uur - De Auto Aaltink CityRun Nijverdal wordt een fantastisch hardloopfeest in alle opzichten. Voor de drie afstanden is een gevarieerd parcours uitgestippeld, afgestemd op alle leeftijden en voor zowel de beginnende als de gevorderde loper. 

 
 
Deze gezellige en sportieve dag op zondag 24 september begint met de Heutink – 1 km KidsRun voor onze jongste atleten. (De eerste start is de 10 km en start om 12:00 uur.) Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. Voor de eerste drie jongens en meisjes die over de finish komen is een mooie prijs beschikbaar. 
 
De start van de Heutink – 1 km KidsRun is om 13:45 uur voor de kinderen tot en met 9 jaar en om 14:00 uur voor de kinderen van 10 tot en met 12 jaar. Bij de inschrijving kunnen deelnemers van de KidsRun aangeven op welke school ze zitten. De school die relatief de meeste deelnemers heeft, wordt getrakteerd op een heerlijk ijsje van Brood- en Banketbakkerij Lorkeers, niet alleen de deelnemers, maar de gehele school! Geef je dus nu op voor de Heutink – 1 km KidsRun en vergeet niet jouw school te vermelden. Natuurlijk mogen ook de meesters en juffen meelopen om alle kids te ondersteunen. Zij hoeven zich niet op te geven voor deze afstand. 
 
BEAT the TEACH
Voor de jeugd tot en met 16 jaar is er 2,5 km: 1 volle ronde over het gehele parcours. Na de finish ontvangt iedere deelnemer een medaille. Voor de eerste drie jonge mannen en vrouwen die over de finish komen, ligt een mooie prijs klaar. De start van de Heutink – 2,5 km JuniorenRun is om 13:20 uur. De deelnemers aan deze afstand kunnen bij de inschrijving aangeven of zij mee willen doen met de uitdaging ‘BEAT the TEACH’. Meer informatie hierover vind je op de website van de Cityrun:  http://www.cityrunnijverdal.nl
 
5 & 10 kilometer
De populairste afstand is de 5 kilometer. Voor de beginnende loper een mooie haalbare uitdaging om deze te volbrengen en misschien wel een persoonlijk record te lopen. Het parcours is 2,5 km lang, dus je loopt 2 rondes, dubbel genieten van de muziek en aanmoedigingen van de toeschouwers.
Voor de meer ervaren recreant is de Bowling Boerderij – 10 kilometer een hele mooie uitdaging. De winnaar heeft meteen het parcoursrecord te pakken. Ga je voor het eerst de 10 kilometer lopen? Vraag dan aan een vriend of vriendin om mee te lopen, samen kom je er wel!
 
Gezellig randprogramma
Daarnaast is er veel aandacht voor het randprogramma: Muziek, lekker eten, vertier en gezelligheid langs het hele parcours. Op het Henri Dunantplein is een centrale ontmoetingsruimte ingericht waar de lopers na het passeren van de finish gefeliciteerd kunnen worden met de geleverde prestatie. Denk hierbij nog even een mooie nazomermiddag, zonnetje, volle terrassen en de gezelligheid van elkaar ontmoeten en je hebt een fantastisch hardloopfeest in alle opzichten!
 
Meedoen op 24 september? Schrijf je nu alvast in voor één van de afstanden. Dit mag je als echte hardloopliefhebber niet missen. Meer informatie over het hardloopfestijn vind je op de website van de Cityrun: http://www.cityrunnijverdal.nl.
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: