Spetterend uitje voor trouwe viervoeters!

Datum: 05-09-2017

11.56 uur - Traditiegetrouw sluit Het Ravijn – zwem sport zorg - het buitenbadseizoen af met veel gespetter en vermaak! Op zondag 10 september a.s. is er van 13.00 tot 16.00 uur  Baas- en hondzwemmen in de buitenbaden. 

 
Wat is er nu leuker om samen met je hond te water te gaan? Op de laatste dag van het buitenbadseizoen mag het! Je trouwe viervoeter kan heerlijk banjeren over het buitenterrein en plonsen in één van de buitenbaden.
 
Op het buitenterrein is een parcours uitgelegd, dat begeleid wordt door hondenschool Slooijer. Daarnaast staan er o.a. stands van Trimsalon Asta en Pet’s Place en kan men een kijkje nemen in de dierenambulance.
Alle hondeneigenaren krijgen een gratis doggybag aangeboden door Pet’s place.
 
Kosten:
De hond betaalt € 5,00. Voor 2 of meer honden uit hetzelfde gezin zijn de kosten totaal € 7,50. Voor baasjes is de toegang gratis. 
 
Route:
De kosten worden eerst voldaan bij de receptie. Daarna gaan de honden en hun baasje via het buitenhek naar binnen.
 
Toeschouwers zijn van harte welkom. 
 
 Reacties via Facebook

Vanaf nu kun je ook reageren via Facebook! Wel zo makkelijk. Als je liever via het normale reactieformulier werkt, kan dat natuurlijk ook. De reacties worden niet vermengd, zodat de mensen die het bericht via Facebook krijgen, de discussie ook kunnen volgen.

Reacties

Uw reactie

Naam:
Bericht: